ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT HALVE MARATHON DEINZE-BELLEM

Organisatie   Joggingclub Aalter vzw
Brouwerijstraat 27 bus 3B
9880 Aalter
Wedstrijdsecretariaat
(enkel op 11-11)
  Taborschool BELLEM
Lotenhullestraat 30
9881 Bellem
Gelegen nabij de kerk van Bellem, 300 meter verwijderd van het NMBS-station Bellem.

Wedstrijdleiding
  Wim De Lannoy
Informatie
  Via de website van Joggingclub Aalter www.jcaalter.be
Wim De Lannoy: 0474 28 78 25 voorzitter@jcaalter.be
John Dhondt: 0474 48 29 43 secretaris@jcaalter.be
Kurt Taghon : 0478 54 99 31 sportbestuurder@jcaalter.be

Noodnummer
  Gedurende de wedstrijd is het volgende noodnummer beschikbaar: 0474 28 78 25
Afstand
  21,100 km
Inschrijving
  Inschrijven kan vanaf 1 augustus via inschrijvingsformulier op onze site. Laatste dag om in te schrijven is 5 november. De betaalgegevens worden vermeld in een email die automatisch wordt verstuurd van zodra je ingeschreven bent. De voorinschrijvingen worden afgesloten op 5 november middernacht. De dag van de wedstrijd kan nog beperkt worden ingeschreven in het wedstrijdsecretariaat tegen een hoger inschrijvingsgeld (zie verder) Een inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld op onze rekening consulteerbaar is uiterlijk 06-11 In geval van twijfel breng je best het rekeninguittreksel mee.

Inschrijvingsgeld
 
 • Zonder busvervoer: 9,00 EUR
 • Met busvervoer: 12,00 EUR (zie verder)
 • Daginschrijving (zonder garantie op busvervoer of naturaprijs): 15,00 EUR
Parcours
 
 • Langs de jaagpaden van het kanaal van Schipdonk en het kanaal Gent - Brugge.
 • Per kilometer staat een bord met de reeds afgelegde afstand
 • Mogelijkheid om met de fiets te volgen op voorwaarde dat de andere deelnemers niet worden gehinderd
Borstnummers
  Borstnummers kunnen afgehaald worden de dag van de wedstrijd vanaf 09:00 uur in het wedstrijdsecretariaat. Andere regelingen zijn mogelijk na voorafgaande afspraak. Het dragen van het borstnummer is verplicht
Busvervoer
  Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich op eigen kracht naar de startplaats in Deinze te begeven. Er is ook de mogelijkheid om een zitplaats te reserveren op een autocar. Voor deze service vragen wij 3 EUR extra. De deelnemers worden dan vanaf het wedstrijdsecretariaat (tevens de aankomst) naar de startplaats in Deinze gevoerd. De bussen vertrekken om 12:30 uur stipt. Wie bij de inschrijving gekozen heeft voor busvervoer zal hiervoor een vervoerbewijs ontvangen bij het afhalen van het borstnummer.
Bagage
  In de wedstrijdenveloppe zal u 2 genummerde labels (zelfde als uw borstnummer), een plastic tas en een touwtje aantreffen. Het ene nummer dient u vast te maken aan uw sporttas, en af te geven aan de daarvoor voorziene plaats bij de aankomst. Het andere label dient eventueel om aan de startplaats overtollige kledij af te geven (in de plastic tas). Op vertoon van uw borstnummer is alles af te halen bij de aankomstplaats. Gelieve waardevolle voorwerpen in de tassen te vermijden. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies.
Bevoorrading
  Er zijn 3 posten voorzien met waterbedeling
Start
  Om 13:30 uur aan de parking van de atletiekpiste-Stadionlaan-9800 Deinze (De Brielmeersen). De startplaats is als volgt te bereiken:
 • Route 1 (vanaf de kust): u verlaat de E40 te Aalter. N409 : Aalter-Lotenhulle-Deinze. In Deinze kruispunt N35-N409. Rechtdoor, over de brug van het Schipdonkkanaal, eerste lichten rechts
 • Route 2 (vanuit het binnenland): E17(Gent-Kortrijk) : uitrit 7 (Deinze), volg richting Deinze. Aan derde lichten links, lichten, onder spoorweg. Rotonde, rechtdoor over Leiebrug, tweede lichten links.
Mogelijkheid om aan de start kledingstukken (geen sporttassen!) af te geven welke naar de aankomst zullen gebracht worden. Er zijn sanitaire voorzieningen aan de startplaats.
Aankomst
 
 • Ter hoogte van het wedstrijdsecretariaat
 • Tijdsopname met de computer
 • Van elke deelnemer wordt in de mate van het mogelijke een foto genomen met tijdsaanduiding (deze foto's worden later gratis ter beschikking gesteld via de website)
 • Kleed- en wasgelegenheid
Prijzen
  De eerste vijf dames en heren ontvangen een waardebon met respectievelijk volgende bedragen: 200-, 100-, 75-, 50- en 25 euro. Alle deelnemers ontvangen een sportdrank en bij afgifte van het borstnummer een naturaprijs.
Resultaten
  De resultaten worden via deze website ter beschikking gesteld.
Verbintenis
  Een inschrijving impliceert aanvaarding van dit wedstrijdreglement.
Het bestuur is niet verantwoordelijk voor eventuele gebeurlijke ongevallen.

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be